YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Efsane Yarışma Yıllar Sonra Yeniden Canlanıyor

Çanakkale’de 1 Temmuz Kabotaj Bayramları’nın en önemli etkinlikleri arasında yeralan ve yıllardan buyana da yapılmayan Yağlı Direk müsabakalarının bu yıl yapılacağı açıklandı.

22 Haziran 2022 tarihinde eklendi

Yapılan açıklamaya göre 1 Temmuz 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 09:00'daki resmi açılışın ardından saat 10:00’da kordon boyunda deniz dibi temizliği; saat 14:00’te Bölge Liman Başkanlığı önünde halka pilav ikramı ve saat 18:00’de de Gümrük İskelesi bölgesinde Kabotaj Bayramlarının adeta simgesi olan Redbull Yağlı Direk Müsabakası’nın yapılacağı açıklandı. Yıllardan buyana yapılmaması sebebiyle tepkiye de sebep olan yağlı direk müsabakalarının bu yıl yapılacak olması vatandaşları mutlu ederken, yarışmanın yapılacağı Gümrük iskelesini bölgesinin 1 Temmuz günü oldukça kalabalık olması bekleniyor.

Bu arada Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında aynı gün saat 19:00’da Kordon boyunda açık su yarışmasının da düzenleneceği, akşam saat 21:00 ile 22:00 arasında da Morrabin Parkı’nda Askeri Bando konseri ile Redbull DJ performansının sergileneceği açıklandı.

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

10.872 kez okundu