YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Maraton Fuarı Heyecanı 29 Eylül’de Başlıyor

Çanakkale’de 2 Ekim 2016 Pazar günü Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenecek olan “Turkcell Gelibolu Maratonu” öncesi 29 ve 30 Eylül ile 01 Ekim 2016 tarihlerinde İskele Meydanında Maraton Fuarı düzenlenecek.

28 Eylül 2016 tarihinde eklendi

Kordon Boyunda 29 Eylül 2016 Perşembe günü saat 11:00 de başlayacak olan fuar, 30 Eylül ve 01 Ekim tarihlerinde saat 10:00'da başlayarak son gün akşam saat 21:00’e kadar devam edecek.

Fuar boyunca  10-21 ve 42 Km katılımcılar akreditasyonlarını tamamlayarak sporcu kitlerini alabilecekler. Halk koşusuna katılmak isteyenler de katılımcı formalarını doldurarak, Turkcell Gelibolu Maratonunun en keyifli etkinliklerinden biri olan Halk koşusu ve yürüyüşüne katılabilecekler.

Kordon boyunda düzenlenecek olan Maraton Fuarı kapsamında Jimnastik dans grubu gösterileri, break dans grubu gösterileri, çocuk bando, halk oyunları ve mehter takımları gösterileri, canlı performanslar, uluslararası ve ulusal koşu gruplarının etkinlikleri, DJ performansları, katılımcılar ile interaktif yarışmalar ve etkinlikler, IAAF çocuk atletizmi programı ve çocuk koşuları, eskimeyen değerlerimiz ile buluşma gibi çok dolu bir program düzenlenecek.

Gelibolu Yarımadası’nın tarihi noktalarındaki eşsiz maratonda yer alacak sporseverler maraton fuarına gelmeden www.gelibolumaratonu.com sitesi üzerinden online kayıt yaptırarak daha hızlı akreditasyon gerçekleştirebilecekler.

(HABER: AYHAN ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.252 kez okundu