YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de “Roman Şenliği” Coşkusu

Çanakkale’de Kent Konseyi Fevzipaşa Mahalle Meclisi tarafından organize edilen “Roman Şenliği” renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

05 Mayıs 2019 tarihinde eklendi

“Roman Şenliği” etkinliği akşam saatlerinde Fevzipaşa Mahallesi Sosyal Yaşam Evi’nin önünden başlayan kortej yürüyüşü ile start aldı. Davul ve klarnetter eşliğinde kortej yürüyüşü ile yola çıkan Romanlar İskele meydanında eğlenceli anların yaşanması sebep oldu. Davul ve klarnet eşliğinde vatandaşlarla birlikte oyun oynayan Romanlar daha sonra yine kortej eşliğinde Demircioğlu Caddesi üzeninden konser şenlik alanı olan İnönü Köprüsü Otopark alanına geldiler. Burada yakılan Hıdrellez ateşinin üzerinden atlayarak dilekler dileyen Romanlar gece düzenlenen müzik gruplarının konseri ve çeşitli etkinliklerde vatandaşlarla birlikte güzel bir akşam geçirdiler.

Öte yandan gerek kortej yürüyüşü sırasında, gerekse konser alanında ellerindeki cep telefonları ile güzel görüntüleri kaydeden vatandaşlar da bu anı ölümsüzleştirerek onlarla birlikte eğlenmenin tadını çıkardılar.

 (HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.529 kez okundu