YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Yılın Doktorunu Hasta Yakını Bıçakladı!

(SON DAKİKA) - 2016 yılında Çanakkale’yi de kapsayan Güney Marmara Bölgesi’nde yılın hekimi seçilen Çanakkale Devlet Hastanesi'nin sevilen doktorlarından Üroloji Hekimi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez hastanede muayene sırasında bir hasta yakını tarafından bıçaklandı.

05 Mayıs 2016 tarihinde eklendi

Edinilen bilgiye göre hastaneye muayene için gelen bir hastanın yakını olan F.Y. bilinmeyen bir sebepten dolayı muayene sırasında Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf İlker Çömez'e bıçakla saldırdı. Olayda başından ve omzundan bıçakla yaralanan Op. Dr. Yusuf İlker Çömez’in omuz kısmında da kırık ve çıkık meydana geldi. Hastanedeki doktor arkadaşlarının yardımı ile kısa sürede tedavisi yapılan doktorun durumunun şuan için iyi olduğu öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ AY YILIN DOKTORU ÜNVANINI ALMIŞTI

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf İlker Çömez, Balıkesir, Yalova, Bursa ve Çanakkale’yi kapsayan Güney Marmara Bölgesi'nde 2016 yılında “yılın hekimi” unvanını kazanmış ve ödülünü de geçtiğimiz ay içinde Bursa Merinospark Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle almıştı.

HASTANEDE ÖĞLEDEN SONRA ACİL DIŞINDA POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLMEDİ

Öte yandan Üroloji Hekimi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez’e yapılan bıçaklı saldırının ardından Çanakkale Tabip Odası yönetimi 5 Mayıs 2016 Perşembe günü öğleden sonra yapılacak poliklinik hizmetlerini durdurdu. Hastanede öğleden sonra Acil Servis dışında sağlık hizmeti verilmedi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olayın ardından yakalanan şahıs F.Y ise sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

17.345 kez okundu