YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkaleli Aşçılar "Pastacılık Şampiyonası"na Katıldı

Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği üyeleri İstanbul’da düzenlenen “Türkiye Pastacılık Şampiyonası”nda Çanakkale’yi temsil etti.

27 Ekim 2015 tarihinde eklendi

İnsan sağlığına uygun gıdaları onaylayan Helal sertifikalandırma sisteminin lider kuruluşu “Gimdes” ve “Taşpakon” tarafından İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen “Türkiye Pastacılık Şampiyonası”na Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Osman Demirci, Üyeler Özkan Atay, Mustafa Ergin ve Okan Yüksel katıldı.

Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Osman Demirci, Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’na bağlı 32 dernek ve 30 il olarak hızla büyüyen bir ivme yakaladıklarını belirterek, “Bu kapsamda Türkiye’de aşçılık ve pastacılık sektöründe mesleki faaliyetler, yöresel mutfakları koruma, festivaller, yarışmalar, eğitim ve sosyal sorumluluklar adına birçok önemli projeye imza atan Taşpakon’un düzenlediği bu yarışmaya bizlerde Çanakkale’yi temsilen katıldık. Yarışmada bir sosyal sorumluluk projesi olan “Engelsiz Türkiye Platformu” desteği ile engelli vatandaşlarımızın ustalarla bir arada gelerek yarışmaya katılması da sağlandı. Çanakkale Profosoyonel Aşçılar Derneği olarak İlimizi temsilen Özkan Atay usta pastayı yaparken, yarışmada 1 engelli pastacı kardeşimiz de kendisine yardımcı oldu. Engellilerle birlikte bu etkinliğe katılmak bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

1.669 kez okundu