YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkaleli Turizmciler ‘Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

Çanakkale, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli etkinliklerinden biri olan “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılıyor. Bu yıl 10. kez kapılarını açan “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda 1000'den fazla yerli, yabancı katılımcı ve 31 ülkenin turizm profesyoneli yer alıyor.

08 Aralık 2016 tarihinde eklendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılığın ortaklığıyla 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) ile birlikte çok sayıda Çanakkaleli turizmci katılırken, standlarda konuklara şehir ile ilgili tanıtımlar yapılıp il ile ilgili broşürler dağıtılıyor.

Gaziemir’deki İzmir’in yeni fuar alanı “Fuarizmir”de 25 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bu yıl 1008 yerli ve yabancı katılımcı ile 31 ülkenin turizm profesyoneli yer alıyor. Fuara katılımcı ülke olarak Türkiye dışında ABD, Filistin, Kuzey Kıbrıs, Sudan, Afganistan, Güney Afrika, Makedonya, Tunus, Arjantin, Güney Kore, Namibya, Türkiye, Avustralya, Gürcistan, Özbekistan, Ukrayna, Bahreyn, Hindistan, Pakistan, Ürdün, Belarus, Irak, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan, İngiltere, Rusya, Zimbabwe, Cezayir, İspanya, Sırbistan, Etiyopya, İsrail ve Sri Lanka katılıyor.

Ayrıca ziyaretçi ülkeler ise ABD, Çek Cumhuriyeti, İsviçre,Mısır, Afganistan, Çin, İtalya, Nijerya, Almanya, Endonezya, Jamaika, Portekiz, Angola, Finlandiya, Japonya, Romanya, Arjantin, Fransa, Kanada, Raunda, Arnavutluk, Gana, Karadağ, Rusya, Avusturya, Güney Afrika,     Katar, Sırbistan, Avustralya, Gürcistan, Kenya, Slovenya, Azerbaycan, Hırvatistan, Kıbrıs, Suudi Arabistan, BAE, Hindistan, Kırgızistan, Tacikistan, Belarus, Hollanda,KKTC, Tanzanya, Belçika, Irak, Kore, Tayvan, Birleşik Krallık, İngiltere, Kuveyt, Togo, Bosna Hersek, İran, Letonya, Tunus, Brezilya, İspanya, Lübnan, Türkiye, Cezayir, İsrail, Macaristan, Yunanistan, Cibuti, İsveç, Makedonya ve Zambiya olacak.

Travel Turkey İzmir Fuarı 11 Aralık 2016 Pazar gününe kadar 10.00 -18.30 saatleri arasında gezilebilecek.

ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ DE DÜZENLENECEK

Öte yandan fuar etkinlikleri kapsamında fuar alanında “Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi” de düzenlenecek. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 8-10 Aralık 2016 tarihleri arasında yeni fuar alanı fuarizmir 'de, Travel Turkey İzmir 2016 Fuarı ile eş zamanlı olarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)  ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (IEU) tarafından Dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, Ege kültürünün gastronomi ile ilişkisini ve bu ilişkinin bölge turizminin kalkınmasına etkisini tartışmak amacıyla düzenlenecek.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.753 kez okundu