YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’nin İlk Aquaparkı Hizmete Girdi

Çanakkale’de Kepez beldesi sahilinde yap-işlet-devret modeli ile yapımına yaz aylarında başlanan Aquapark tamamlanarak hizmete girdi.

10 Mayıs 2016 tarihinde eklendi

Kepez Belediyesi ile “Aqua Land Turizm İnşaat ve Taahhüt Sosyal Hizmetler Sanayi Ticaret A.Ş” arasında imzalanan anlaşma ile 10 yıl süreli alan kiralanan yerde yapılan Aquapark projesinin 10 dönüm arazi üzerine kurulduğunu ve tesisin Kepez sahilinde yer alan Sahil Güvenlik tesislerin yan kısmında denize 100 metre mesafede bulunduğunu açıklayan yetkililer, “Tesisimiz Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan da 725 bin TL hibe desteği aldı. Tesis yaklaşık 8 milyon TL’ye malodu. Tesiste kaydıraklarımız, yüzme havuzu, çocuk havuzu, bar, çok amaçlı salon ve restoranımız var. Güvenlik açısından da 11 cankurtaranımız burada görev yapıyor. Güney Marmara bölgesinin en büyük su parkı özelliğine de sahip olan tesisimize vatandaşlarımızı bekliyoruz ” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan da yaptığı konuşmada beldelerinde yapılan bu yatırımın önemine değinerek, tesisin yapımında emeği geçenleri kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek tesis hizmete girdi.

(Haber: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

Etiketler : Ömer Faruk Mutan , Aquapark , Kepez
2.738 kez okundu