YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’nin Otel Sitesi Yenilendi

Çanakkale'de yer alan otelleri tek çatı altında toplayıp ili ziyaret edecek olan yerli ve yabancı turistlere hizmet etmek amacıyla 11 yıl öne hizmete giren Türkçe ve İngilizce hazırlanan www.canakkaleotelleri.com isimli web sitesi yenilenen yüzüyle yayın hayatına başladı.

31 Ekim 2017 tarihinde eklendi

www.canakkaleotelleri.com web sitesinin sahibi Ayhan Öncü, Çanakkale’deki otel, motel ve diğer konaklama tesislerinin yer aldığı web sitesinin 11 yıldan buyana hizmet verdiğini belirterek, “İlimizi ziyaret etmek isteyen konuklar konaklayacak yer konusunda zaman zaman sıkıntı yaşayıp, internette Çanakkale’deki otellerin tamamını bulmakta sorun yaşıyorlardı. Bu sıkıntıyı çözmek amacıyla 11 yıl önce kurduğum bu web sitemde ilimizdeki otel ve motellerin tanıtımları yer alıyor. Kısa bir süre önce yenileme çalışmalarını tamamladığımız web sitemiz cep telefonu, tablet ve PC gibi bütün cihazlara uyumlu halde getirildi. Yenilenen web sitemizde otellerin ve diğer turistik tesislerin bilgileri geniş bir şekilde yer aldığı gibi, tesisin çok sayıdaki fotoğrafı burada yayınlanıyor. Böylece kullanıcılar site içerisindeki detaylı arama ile tesis olanakları, tesis türü vb. bir çok kritere göre otelinize daha kolay ulaşabilme imkanına sahip olabiliyor” dedi.

Web sitesinde yer almayan otel, motel ve diğer konaklama tesis sahiplerinin burada yer alabileceklerini de belirten Ayhan Öncü, “Bu konuda bizlere info@canakkaletravel.com mail adresimizden, yada www.canakkaleotelleri.com web sitemizdeki iletişim bölümünden ulaşarak web sitemize kayıt hakkında bilgi alabilirler. Amacımız Çanakkale turizmine ve otel sahiplerimize hizmet etmek ve ilimizi dışarıdan ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistlere konaklama konusunda yardımcı olmak” dedi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.820 kez okundu