YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’nin Ürünleri Anuga Fuarı’nda Tanıtıldı

Çanakkale’nin ürünleri Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gıda fuarı olarak bilinen Anuga Fuarı’nda beğeniye sunuldu.

07 Ekim 2019 tarihinde eklendi

Milli Katılım Organizasyonunu İTO’nun yaptığı Anuga Fuarı’na İtalya 925, ev sahibi Almanya 738, Çin 541, İspanya 538 firma ile katılırken Türkiye’den 315 firma iştirak etti.

Kuruluşunun 100. yılını kutlayan fuarın bu yıl partner ülkesi ise bu yıl Paraguay oldu. Anuga Fuarına Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen, Meclis Üyesi Güray Özsoy, Canlı Hayvan Sektör Kurulu Temsilcisi Uluova Süt Tic.A.Ş. Genel Müdürü Mesut Buran ve TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Borsa Temsilcisi Atiye Laçin katılım sağladı.

Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinden Dizem Zeytinyağları ve Dardanel - Önentaş Gıda Sanayi A.Ş firmalarının stantlı olarak katılım sağlayarak şehrin ve markalarının tanıtımlarını gerçekleştirdiği fuarda Dizem Zeytinyağları Çanakkale yöresine ait organik zeytinyağlarını ve özel ürünlerini; Dardanel Önentaş A.Ş. ise Dardanel Ton ve inovasyon ürünlerinin tanıtımını yaparak yurtdışında yeni pazarlarlar elde etme olanağını sağladılar.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.104 kez okundu