YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇATOD Yönetiminden Ticaret Borsasına Ziyaret

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırıcımlar Derneği (ÇATOD) yöneticileri Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

14 Nisan 2022 tarihinde eklendi

Ziyarette, ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Gökser,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Koçaslan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Surhay Tokoğlu ve Genel Sekreter Yusuf Kayaalp yer aldı.

ÇATOD Heyeti, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Fuar-Organizasyon Sorumlusu Gözde Kartal tarafından karşılandı.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Nilgün Gökser ve Yönetimine teşekkürlerini sundu.

Kurumsal işbirliklerinin önemine değinen Başkan Üzen, İlin gelişimine ilişkin çalışmalarda birliktelik vurgusunda bulunarak, Çanakkale’nin artılarını kurumların gücü ile birleştirerek İl adına büyük projelere imza atabileceklerini söyledi.

ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Gökser de misafirperverliğinden dolayı Başkan Üzen’e teşekkür ederek, ÇATOD’un yürüttüğü çalışmalar ve Çanakkale Turizmine ilişkin kısa bir bilgilendirme bulundu.

Kentin turizm potansiyeli ve İlin tanıtım çalışmalarının masaya yatırıldığı ziyarette, gastronomi turizminin önemi, coğrafi işaretli ürünlerin tanıtım çalışmalarında kullanılması, 1915 Çanakkale Köprüsünün tarım ve turizme artıları hususlarına değinildi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Çanakkale ve İlin markalarının tanıtımı adına planlanan projeler hakkında bilgiler verilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.988 kez okundu