YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇATOD’dan Deprem Bölgesine 600 Koli Kişisel Hijyen Malzeme Yardımı

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) üyeleri İzmir Deprem Bölgesine 600 koli kişisel hijyen malzemesi yardımında bulundu.

05 Kasım 2020 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) adına bir açıklama yapan Başkan Armağan Aydeğer, İzmir’deki deprem bölgesine ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, “Bizi biz yapan, en değerli özelliklerimizin başı, birlik ve beraberliğimizdir. Elif ve Ayda bebeklerimizin yaşama tutunma savaşı, tüm çocuklarımızın geleceği için  mücadelemizde en büyük motivasyon kaynağımız olmaya devam edecektir. Bugün bize birşey olmaz demeyelim ve birşeyler yapmaya devam edelim. İzmir depreminde hayatlarını kaybeden tüm insanlarımıza Yüce Allah’tan Rahmet, yakınlarına büyük sabır, tüm İzmir halkına geçmiş olsun diliyoruz. Depremzedelerimiz için çalışan tüm kahramanlarımızın önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz. Bu zor süreçte cansiperhane çalışarak, bizlerle tüm iletişimi sağlayan Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği’ne (ETİK ) ve Sevgili Başkanı Sayın Mehmet İşler’e gönülden teşekkür ederiz. Bu süreçten etkilenen tüm meslektaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu desteğin oluşmasının gerçek mimarı ÇATOD Üye İşletmelerimize kocaman yürekleri için ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) üyelerinin İzmir Deprem Bölgesine gönderdiği 600 kişisel hijyen malzemesi kolisi dışında depremde evini kaybeden vatandaşlar için de ücretsiz konaklama hizmeti vermeye başlamıştı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

7.284 kez okundu