YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇATOD’dan Turizmde Dijitalleşme Atağı

Turizmde dijitalleşme günümüzün en önemli konularının başında yer alıyor. Bu kapsamda günümüz için çağdaş ve etkin müşteri ilişkileri yönetimi, dijital concierge hizmeti ve otel içi hizmetlerin online sunumu ile ilgili yenilikçi bir çözüm sunan ICITECH firması ile Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) arasında işbirliği  protokolü imzalandı.

04 Şubat 2021 tarihinde eklendi

Online ÇATOD Zoom platformundan gerçekleştirilen “ÇATOD ICITECH Protokol bilgilendirme toplantısına” ÇATOD üyeleri, ICITECH firması Genel Müdürü Gökhan Mercanoğlu, Satış Pazarlama Direktörü Bahadır Çakar, Satış ve Pazarlama Müdürü Filiz Gürbüz katıldı.

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer “ÇATOD ORTAK PAZAR markamızla tüm üyelerimiz için rekabet ve maliyet avantajı üretmek, Çanakkale turizm sektörü için değer üretmek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Dijital dönüşüm tüm sektörlerde olduğu gibi turizm sektörünün öncelikli birinci gündemidir. Bu kapsamda üyelerimiz için ayrıcalıklı ve avantajlı bir protokol imzaladık. İşlerimizin devamlılığı ve gelişimi için misafir memnuniyeti birinci önceliğimiz olmalıdır. Diğer taraftan Covid sonrası süreç sektörde temassız iletişim sunan teknolojilere olan ihtiyacı yükseltmektedir. ICITECH firmasının sunduğu ICIBOT ile misafir ilişkileri yönetimi, concierge hizmetleri, otel içi hizmet ürünlerinin online sunumu, otel içi ve misafir deneyimi süreçlerinin takibi alanlarında yenilikçi bir çözümü ÇATOD üyelerimize ayrıcalıklı bir antlaşma ile sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  ICITECH Teknoloji A.Ş. firmasının yetkililerine ÇATOD ailesi ile gerçekleştirdikleri işbirliği için teşekkür ederiz” dedi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

7.524 kez okundu