YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇATOD’un Yeni Başkanı Nilgün Gökser Oldu

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’nin (ÇATOD) yeni başkanı Cura Hotel’in sahibi Nilgün Gökser oldu.

25 Kasım 2021 tarihinde eklendi

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’nin (ÇATOD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Akol Hotel’de gerçekleştirilen seçimli toplantının ardından belli oldu.

Akol Hotel sahibi Ali Akol’un divan başkanlığını yaptığı toplantıda iki dönem başkanlık görevini yürüten ve tüzük gereği yeniden adaylığını koyamayan Armağan Aydeğer, geçmiş dönem faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Aydeğer, konuşmasında Akol Hotel sahibi Ali Akol’e de bugüne kadarki çalışmaları ve destekleri için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde tek aday olan Nilgün Gökser ve ekibi oy birliği ile göreve getirildi. Seçim sonunda ÇATOD yönetiminde görev dağılımı da belli oldu. Buna göre Cura Hotel Sahibi Nilgün Gökser ÇATOD Başkanı, Akol Hotel Genel Müdürü Serhat Koçarslan Başkan Yardımcısı, Anzac Hotelleri Genel Müdürü Yusuf Kayaalp Genel Sekreter, Kestanbol Hotel Sahibi Koray Özcan Sayman, Assos Barbarossa Hotel Sahibi Mustafa Surhay Tokoğlu, Yabancılar Oteli Sahibi Ramazan Candan ve Gökçeada Kale Palas Oteli Sahibi Şenol Dağınık yönetim kurulu üyeliği görevine başladı.

ÇATOD’un Çanakkale ili genelindeki 5 bölge temsilciliğine de Yabancılar Oteli Sahibi Ramazan Candan, Assos Dove Hotel Sahibi Erdal Çakır, Kum Otel Sahibi Kemal Pazarbaşı, Ataol Tatil Çiftliği Ömer Metin Ataol, Göknar Otel Ali Ay seçildi.

Genel kurulun ardından üyelere teşekkür eden Nilgün Gökser derneğin ilk kurulduğu günden bu yana Çanakkale turizminin gelişip tanıtılması için üyelerle birlikte çalışmalar yürüttüğünü belirterek, "Bu kapsamda Çanakkale’nin tüm resmi kurumları ve diğer STK’ları ile koordinasyon içinde Çanakkale turizmin kalkınması için güçlü bir vizyon ve hedefler ile faaliyetler yürütmeye bu yeni dönemde de devam edeceğiz. Şahsım ve yönetimim adına derneğimize katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

14.736 kez okundu