YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çin Vatandaşlarından Çanakkale’ye Kültür Gezisi

Çin Başkonsolosluğu yetkilileri Çin vatandaşlarıyla birlikte Çanakkale’ye kültür gezisi gerçekleştirdi.

04 Kasım 2019 tarihinde eklendi

İlk olarak Troya Antik Kentini ziyaret eden Çin Başkonsolos Yardımcısı Zhong Hongnuo ve Vize Bölümü Konsolosu Xu Minglei‘nin de bulunduğu ziyarette Çanakkale turizm destinasyonları gezdirilirken, Troya Müzesi ile Assos ve Troya Örenyeri ziyaretleri tanıtım rehberlerinin eşliğinde gerçekleştirildi.

Görüşmelerde ülkemize gelen Çinli turistlerin Çanakkale’de konaklamalı ziyaretler gerçekleştirmeleri için gerekli olan altyapı ve altyapı sorunları ile çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Troya Antik Kentinde İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sedat Arslan ve Troya Antik Kenti Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Rüstem Aslan ziyaret anısına Çin Başkonsolos Yardımcısı Zhong Hongnuo ‘na hediye takdiminde bulundu.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sedat Arslan, GMKA Çanakkale Temsilcisi Recai Başaran, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Çanakkale Körfez Bölgesel Temsil Kurulu Yönetim Üyesi İkbal Akça ve Troya Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Rüstem Aslan; Çin Başkonsolos Yardımcısı Zhong Hongnuo ve Vize Bölümü Konsolosu Xu Minglei ve beraberindeki ekip ziyaret sonunda Troya Antik Kentinde Çin’den gelen turistlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdiler.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.945 kez okundu