YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çocukları Okumaya Teşvik Ediyorlar

Çanakkale Güç Birliği Platformu, 4 köyün 50 çocuğuna Türk ve Dünya Klasikleri, oyuncaklar ve çeşitli armağanlar takdim etti.

12 Şubat 2018 tarihinde eklendi

Çanakkale Güç Birliği Platformu Çocuk Komisyonu, hafta sonunu yoğun yağmura rağmen köylerde geçirdi. Komisyon üyeleri Mareşal Fevzi Çakmak, Damyeri, Kemel ve Işıklar köylerini ziyaret ederek buradaki çocuklarla biraraya geldi.

Havanın soğukluğu ve yağmura rağmen köy köy gezen platform üyeleri, "Ķöy Çocuklarının Kalbine Seyahat-II" adlı ziyaretler çerçevesinde 50 çocuğun kalbini ısıttı. Çocuklara; Türk ve Dünya Klasikleri, Oyuncaklar, Boya Takımları, Toplar, Atkılar, Bereler, Eldivenler, Diş Macunları ve Fırçalar armağan edildi.

Platform başkanı Gökhan Bayram, geçen birkaç ay içinde yüzlerce çocuğa, yüzlerce yaşlıya hizmet ettiklerini, takdim edilen kitapları eğitimlerde topladıklarını, bere ve eldivenlerin Çanakkale’nin Güçlü Kadınları tarafından dokunduğunu, diğer armağanların ise üyelerce sunulduğunu belirtti. Çanakkale Güç Birliği’nin iyi kalpli Çanakkalelilerden oluştuğuna dikkat çeken Bayram, “burada üst düzey yönetici de, emekli de, ev hanımı da, akademisyen de, işadamı da toplum için karşılıksız çalışıyor” dedi.

Platformun Çocuk Komisyon Başkanı Dilek Dadaş ise platform mensuplarına, araç tahsisinde bulunan Ali Sevim Karakaş'a, giysilerde destek veren Güçlü Kadınlar Grubuna ve komisyon üyelerine teşekkür etti. Dadaş, “Köylerdeki çocuklarımızı okumaya teşvik etmek istiyoruz. Onların mutluluğunu görmekten büyük bir içi huzur yaşıyoruz. Çalışmalarımızı katlayarak sürdürüyoruz. Tüm Komisyon üyelerimiz çocukları seven değerli kişilerden oluşuyor” dedi.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.509 kez okundu