YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinde İnternet Gazetecileri İle Toplantı

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği ve ÇOMÜ Proje ekibi Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başkanlığında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesinde bir araya geldi.

10 Şubat 2024 tarihinde eklendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi Gün Batımı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak, beraberinde Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Nida Esin Çelik, Taner Arçukoğlu, Özer Şut, Cenk İşver, Mustafa Yıldız ile ÇOMÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, Üniversite- Kamu-Sanayi-Sivil Toplum Kuruluşları İş Birliği (ÜKSAK) Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Kadir Yılmaz, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Savaş Gürdal katıldı.

"ÜNİVERSİTEMİZİ ŞEHRİMİZE, ŞEHRİMİZİ DE ÜNİVERSİTEMİZE TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Toplantıda internet basınının önemine vurgu yapan Rektör Erenoğlu, "Üniversitemiz köklü bir üniversite. Araştırma ve geliştirme alanlarında da ciddi potansiyelleri içinde barındıran bir üniversite. Bu potansiyelden hareketle ürettiğimiz ve üreteceğimiz projeler ile göreve geldiğimiz günden bugüne söylediğimiz gibi üniversitemizi şehrimize, şehrimizi de üniversitemize taşımak istiyoruz. 'Birlikte Daha İleri' mottomuzdan hareketle şehrimizde bulunan tüm Kamu-Sanayi-Sivil Toplum Kuruluşları ile sık sık bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu bağlamda tanıtım alanında da basın mensuplarımız çok önemli bir yere sahip. Özellikle günümüzde yeni medya ile basın internette aktif rol alıyor. Beraber çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Toplantı; ÇOMÜ'de gerçekleşen ve gerçekleştirilecek projelerin tanıtımları hakkında fikir alışverişleri ile son buldu.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.168 kez okundu