YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇOMÜ Seramik-Cam Topluluğu “BARIŞ” Konulu Sergi Açacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Öğrenci Seramik-Cam Topluluğu “BARIŞ” konulu karma seramik-cam sergisi açacak.

21 Ekim 2015 tarihinde eklendi

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Seramik Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Ergün Arda serginin 16 Ekim 2015 Cuma günü saat 18:00’de Çanakkale Korfmann Kütüphanesi Sergi Salonu’nda açılacağını belirterek; “Ülkemizin huzura ve barışa ihtiyaç duyduğu şu günlerde birlik ve bütünlük içinde olmak bizlere umut vermektedir. Mezun ve okumakta olan öğrencilerimizin gönüllülük kapsamında fedakârca çalışarak ortaya koyduğu çalışmalar su sergide sanatseverle buluşacak  Açılışa ve sergimize katılımınızı herkesi bekliyoruz” dedi.

Sergide Aslıhan Keleş, Buse Çaplan, Beyza Çelik, Burak Çiftçi, Canalp Sipahi, Ebru Yazıcıoğlu, Ergün Arda, Erdi Özdemir, Ece Güneş Erten, Ece Başoğul, Gizem Uğur, Görkem Karaalioğlu, Halil İbrahim Kara, Kadir Ruç, Murat Biçer, Oğuzhan Karadal, Şerife Biçici, Necmi Tekin, Şirin Koçak Özeskici ve Tuğba Yörük’ün eserleri yer alacak. Sergi 30 Ekim’e kadar açık kalacak. 

(Haber: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

1.742 kez okundu