YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇOMÜ Turizm Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi’nde 2021-2022 Mezuniyet Töreni Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2022 tarihinde eklendi

Törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten ve Prof. Dr. Okhan Akdur, Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Demircan, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Mehmet Uğur Yavuz, İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) temsilcileri, Turizm Fakültesi Mezunlar Derneği temsilcileri, Turizm Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayıp müzik dinletisiyle devam etti. Daha sonra dereceye giren öğrenciler onur belgesi ve hediyelerini aldı. Fakülte birincisi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Madina Alpyspayeva Onur Ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur’dan; Fakülte İkincisi Gastronomi Bölümü öğrencisi Berkehan Taflan Onur Ödülünü Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz’dan ve Fakülte Üçüncüsü Gastronomi Bölümü öğrencisi Goncagül Yılmaz da Onur Ödülünü Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın’dan aldı.

Törenin ardından mezun öğrenciler büyük bir sevinçle keplerini atarak mezuniyetin keyfini çıkardılar. Törenin sonunda Turizm Fakültesi Mezunlar Derneği pilav ikramında bulundu.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.552 kez okundu