YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇOMÜ’lü Gençler Çifte Kütüphane Hedefini Gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Birimi faaliyetleri kapsamında ÇOMÜ’lü gençler Kumkale Ortaokulu ve Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim gören miniklere bini aşkın kitap, kırtasiye ve malzeme desteği sağladı. 

28 Mart 2022 tarihinde eklendi

Bir hafta içerisinde 2 farklı köy okuluna destek vermeyi başaran gönüllü ekip çalışmaları ile taktir topladı. Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Yengin, Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve gönüllü öğrencilerden oluşan ekip ilk olarak Kumkale Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Gönüllü ekip, Kumkaleli minikleri 600’den fazla kitapla buluşturdu. Ortaokul düzeyinde toplanan kitapların arasında; hikâye, roman, sözlük ve ansiklopedi gibi pek çok farklı türden eserler yer alıyor. Kumkale Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneyi iyileştirme çalışmasında öğrenciler ile buluşan gönüllü ekip öğretmenleri de unutmadı. ÇOMÜ’lü gençler, Kumkale Ortaokulu’nda eğitim veren öğretmenlere hediyelerini takdim etti.

AKÇAPINARLI MİNİKLERE KİTAP, GİYSİ VE KIRTASİYE DESTEĞİ VERİLDİ

Kumkale Ortaokulu’nun ardından Merkez ilçeye bağlı Akçapınar Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneyi iyileştirme ve 51 öğrenciye kırtasiye desteği kampanyasını da başarı ile tamamlayan gönüllü ekibin Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Doç. Dr. Nurşen Çördük, Dr. Öğretim Üyesi Güngör Hacıoğlu ve gönüllü öğrencilerden oluşan ekip Akçapınar Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu.

Gönüllü ekip Akçapınarlı miniklere kırtasiye malzemesi, kitap ve giysi desteği sağladı. Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim gören miniklere kalem, cetvel seti, kalemlik, silgi, defter, kalemtıraş, çorap, pantolon ve kitap gibi malzemeler hediye edildi. Ayrıca öğrencilere çikolata dağıtıldı. Akçapınarlı miniklere destek sağlayan gönüllü ekip öğretmenleri ve öğrencilerin annelerini de unutmadı. ÇOMÜ’lü gençler, Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim veren öğretmenlere hediyelerini takdim etti.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.812 kez okundu