YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇTSO Heyeti Etno-Köyleri Ziyaret Etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Troya Ören Yeri’nde bulunan Tevfikiye ve Çıplak Etno-Köylerini ziyaret ederek, Etno-Köye dönüşüm sürecinde eğitim programına katılan kursiyerlere verilen sertifika etkinliğine katıldı.

02 Kasım 2021 tarihinde eklendi

Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Meclis Üyeleri Armağan Aydeğer, Ahmet Çelik, TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Komite üyeleri Ayşe Berna Ergin ve Atiye Laçin ile kurum ve kuruluş temsilcileri hazır bulundu.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç; “Çanakkale Gelibolu Yarımadası’nda “Tarihe Saygı Projesi” ile 15 yıldan bu yana faaliyetler yürüten OPET, Troya Ören Yeri’nde bulunan Tevfikiye ve Çıplak köylerinin de etno-köy olması için gerekli çalışmaları tamamladı. Çanakkale Valiliğimizin koordinasyonunda yürütülen proje kapsamında Halk Eğitim Merkezimizle beraber Tevfikiye ve Çıplak köylerinde yaşayan halkımıza yönelik düzenlenen eğitim programını başarıyla bitiren kursiyerlerimize Sayın Valimiz İlhami Aktaş ve projenin başından beri süreci takip ederek destek veren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, sertifikalarını takdim etti. Katılımcılarla sertifika töreninden sonra Tevfikiye ve Çıplak köyleri ile Troya Müzesi ziyaretleri yaptık. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’e bölgemizin kültür ve turizmine sağladığı katkıları için Odamız adına teşekkür ederek hediye takdim ettik” dedi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

7.524 kez okundu