YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

DoubleTree by Çanakkale Hilton Otel Temmuz Ayında Açılıyor

Çanakkale’de yapımı adeta yılan hikayesine dönen ve uzun süre inşaatına ara verildikten sonra yeniden yapımına başlanan TroyPark AVM karşısındaki DoubleTree by Hilton Çanakkale Oteli Temmuz ayında hizmete girecek.

31 Mayıs 2022 tarihinde eklendi

Otelin yapımının son aşamaya gelmesinin ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgün Gökhan’ı otel alanına davet eden DoubleTree by Hilton Çanakkale Oteli Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan, otelin inşaatı ile ilgili son durum hakkında kendisine bilgi verdi. Otelin Temmuz ayı içinde açılmasının planlandığını belirten Genel Müdür Aziz Yalçın Kan, Açık Holding’in yatırımı olarak hayata geçen otelin şehre 5 yıldızlı marka otel kalitesini getirip turist potansiyelini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Çanakkale’ye böyle bir yatırım kazandırmaları sebebiyle Hilton Otel yönetimine teşekkür etti.

OTEL HAKKINDA BİLGİ...

Çanakkale'deki DoubleTree by Hilton, dünya genelindeki 21 şirketiyle teknoloji odaklı çözümler sunan Açık Holding’in endüstriyel inşaat alanındaki şirketi Serban İnşaat tarafından inşa edildi. 5 yıldızlı otel konseptiyle Temmuz ayı içinde hizmete girecek olan DoubleTree by Hilton Çanakkale üst segment hizmet sağlayan bir otel olarak bünyesinde bulunan 600 metrekare balo salonu, 150 metrekare çok amaçlı salon, 4 adet çok amaçlı toplantı salonu, 2 adet açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA, Türk hamamı ve son teknoloji ürünlerle dizayn edilmiş spor merkezi, açık ve kapalı oturum alanları bulunan A la Carte restoranı ile en iyi hizmeti sunmak için hazırlanmış durumda. Otelde toplamda 155 oda mevcut. Bunlar içerisinde 10 adet süit oda, 4 delux oda, 1 adet kral daire bulunuyor. Tüm odalar Hilton standartlarına uygun hazırlanarak, son teknoloji ve modern tasarımları ile dikkat çekiyor. Türkiye’de Digital Key alt yapısı ile hayata geçirilen 3. otel olma özelliğine sahip DoubleTree by Hilton Çanakkale, aynı zanda gastronomik anlamda da fark gösterecek. Otelde yöresel lezzetlerin yanı sıra uluslararası tüm mutfaklar yer alacak. Şefler Uzak Doğu mutfağından İtalyan, İspanyol ve Meksika mutfağına kadar tüm dünya lezzetleri konusunda deneyim sahibi özelliğe sahip durumda. Otelde dünya mutfağının tüm lezzetlerine dönemsel olarak yer verilerek bölgeye farklı tatlar sunmak hedefleniyor.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

18.372 kez okundu