YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Dünden Bugüne Yerel Basında 18 Mart Zaferi Sergisi” Açıldı

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi ortaklığında Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Dünden Bugüne Yerel Basında 18 Mart Zaferi Sergisi”açıldı.

15 Mart 2022 tarihinde eklendi

Troy Park AVM’de düzenlenen sergi açılışına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren ile çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimi ile başlayan açılış etkinliği, davetlilerin Çanakkale’deki yerel gazetelerin manşetlerinde yer alan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi haberler görsellerinden oluşan sergiyi gezmesi ile devam etti. Davetliler daha sonra sergilenen görseller hakkında bilgi aldı.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.748 kez okundu