YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Eğlenirken Öğreniyorlar

Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde 7-14 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz olarak düzenlenen yaz etkinliklerine çok sayıda kentli çocuk katılarak, yaz aylarını hem öğrenerek hem de eğlenerek geçiriyor.

22 Ağustos 2016 tarihinde eklendi

Sosyal Yaşam Evlerinde hem profesyonel hem de gönüllü öğretmenler eşliğinde; Masa Tenisi, Yüzme, Zeka Oyunları, Eğlenceli Bilim, Kitap Kurdu, Küçük Filozof, Kent Tarihi, Masal, İngilizce, Mutfaktayız, Takı-Toka, Doğa Çocuk, Seramik Sanat, Deneylerle Bilim, Heykel, Düş Atölyesi, Şubadap Şarkıları, Baskı Atölyesi, Resim, Sanatsal Atıştırma, Uygulama Mutfağı, Satranç, Fen ve Doğa Bilimleri, Minder Oyunları, Resim, Ebru Sanatı ve Kukla Atölyesi başlıkları altında çeşitli eğitimler veriliyor.

7-14 yaş arası kentli çocuklar, okulların tatilde olduğu yaz günlerini düzenlenen bu çeşitli etkinliklerle en verimli şekilde geçiriyor. Çocuklar, spordan sanata, bilimden oyuna, çok sayıda eğlenceli aktivite ile hem yeni bilgiler ediniyor hem de yeni arkadaşlıklar kurarak, keyifli bir yaz geçirmiş oluyor.

Sosyal Yaşam Evlerinin eğlenceli yaz etkinlikleri 2 Eylül Cuma günü sona erecek.

1.560 kez okundu