YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

EMITT Fuarı’na Çanakkale Çıkarması

Tarihi ve turistik açıdan önemli bir yerleşim birimi olan Çanakkale, dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı’nda tanıtılıyor.

09 Şubat 2022 tarihinde eklendi

Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Turistik Otelciler Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), ÇARO, Bozcaada Belediyesi, BOZTİD, Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret Sanayi Odası, belediyeler, çok sayıda kurum kuruluş ve turizm temsilcilerinin uzun yıllardan bu yana ortak katılım sağladığı, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda katılımcının yer aldığı ve dünyanın yakından takip ettiği fuarlardan biri olan EMITT’de Çanakkale Standı 3. Hol B361 Nolu alanda yer aldı. Çanakkale’yi temsilen fuara katılanlar stantlara gelen konuklarla yakından ilgilenirken, şehir ve yörelerine ait ürünleri de tanıtma fırsatı buldular.

Öte yandan fuarda Çanakkale Belediyesi’nin tanıtım standı her yıl olduğu gibi bu sene de ziyaretçilerden büyük ilgi görürken, zengin içerikli tanıtım materyallerinin bulunduğu stantta fuarın minik konuklarına da Tahta At hediye edildi. Ayrıca canlı seramik performansı da büyük ilgi görürken dileyen fuar katılımcıları tornada seramik yapımını deneyimleme fırsatı buldu.

Fuar katılımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale standını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu da ziyaret etti. Ersoy ve İskenderoğlu'nu ağırlayan Mutluay, stantta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek Çanakkale'nin yerel lezzetlerinden hazırlanan ürünlerden takdim etti.

Renkli organizasyonların bulunduğu, ülke ve dünyadan pek çok katılımcının olduğu fuar, 12 Şubat 2022 Cumartesi gününe kadar ziyarete açık kalacak.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

7.644 kez okundu