YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ETS OdaMax İle ÇATOD Arasında Çanakkale Tanıtımı İçin Önemli İşbirliği

Türkiye'nin önde gelen online seyahat sitelerinden ETS OdaMax Genel Müdürü Bora Gencer, Çanakkale Bölge Sorumlusu Kerem Meto ile birlikte Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği'ni (ÇATOD) ziyaret etti.

07 Şubat 2021 tarihinde eklendi

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, Başkan Yardımcısı Nilgün Gökser, Yönetim Kurulu Üyesi Koray Özcan’ın da hazır bulunduğu ÇATOD Dernek Merkezinde yapılan toplantıda, Çanakkale bölgesinin yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tanıtımlarda öne çıkarılması, Çanakkale konaklama tesislerinin tercih edilmesi için ortak yapılacak çalışmalar görüşüldü.

ETS OdaMax Genel Müdürü Bora Gencer toplantıda yaptığı konuşmada ÇATOD ile birlikte Çanakkale turizm destinasyonunun tanıtımı için  imkan ve kaynaklarını en üst seviyede değerlendirmek için çalışacaklarını belirtti.

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer ise ETS OdaMax ile 2019 yılından bugüne çok verimli bir ortak çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Kendilerine Çanakkale'nin tanıtımı için gösterdikleri gayret ve çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz. ETS OdaMax ülkemizin online seyahat pazarında en güçlü ve en hızlı büyüyen firmalarının başında geliyor. Bu toplantıda aldığımız kararlar çerçevesinde Çanakkale ilimizin yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda farkındalığının arttırılması için özellikle 'Deneyim' odaklı turizm alanları ile ilgili kendilerine içerikler hazırlayacağız. Covid sonrası değişen misafir tercihlerinde Çanakkale bölgemizin tercih edilen bölgelerin başında yer alması için ETS OdaMax tarafından reklam, tanıtım ve iletişim çalışmalarında  önemli destekler sağlayacaklarını belirttiler. Aynı zamanda Çanakkale ilimizin önemli yurtdışı pazarları arasında yer alan Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan pazarlarında ETS OdaMax tanıtım konusunda çalışma yapacaklarını ifade ettiler. Aynı zamanda sosyal medyada güçlü iliştim için ünlü yüzlerin ağırlanması hususunda yapılabilecek çalışmaları istişare ettik. ETS OdaMax'ın ilimiz tanıtımı için gayret ve işbirliği için ÇATOD olarak minnettarız” dedi.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

9.516 kez okundu