YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Gaziantep - Çanakkale Uçak Seferleri Başladı

Gaziantep ile Çanakkale arasındaki uçak seferleri başladı.

02 Temmuz 2020 tarihinde eklendi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale ile Gaziantep arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi amacıyla hayata geçirilen Gaziantep - Çanakkale arası uçak seferleri kapsamında Gaziantep ili Şahinbey Belediyesi koordinasyonunda Çanakkale’ye gelen Gaziantep’li vatandaşları Çanakkale Havalimanı’nda karşıladı.

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Naim Makas, Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ile Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in de bulunduğu karşılama töreninde Vali İlhami Aktaş, Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantepli vatandaşlarımızla bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale destanının yazıldığı şehir olan Çanakkale ve Milli Mücadele’de göstermiş olduğu üstün kahramanlıklar sebebiyle Gazi’lik unvanı verilen şehir Gaziantep arasında ulaşımın, ticaretin ve dostlukların artacağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Çanakkale – Gaziantep uçak seferlerinin her iki şehrimize de hayırlı olmasını diliyorum. Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na seferlerin başlamasıyla alakalı göstermiş olduğu gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan uygulamaya göre 31 Temmuz 2020 tarihine kadar her günü Pegasus Hava Yolları ile sabah 09.00 ile akşam 22.00 saatlerinde uçak seferleri düzenlenecek.

(HABER: AYHAN ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

19.548 kez okundu