YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Gestaş Deniz Ulaşım, Uluslararası Lojistik Fuarı’na Katıldı

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş. Avrasya bölgesinin en büyük taşımacılık ve lojistik fuarı olan “Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı”na katıldı.

11 Kasım 2021 tarihinde eklendi

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara 18 ülkeden 122 şirket katıldı. Çanakkale Boğaz Hattı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara Hattı’nda araç ve yolcu taşımacılığını yürüten, Asya’dan Avrupa’ya Avrupa’dan Asya’ya yük taşımacılığında hizmet veren lojistik firmalarının Boğazı geçişte tercihi olan GESTAŞ A.Ş. dünyanın önde gelen lojistik firmaları ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. İstanbul CNR Expor Fuar Merkezi’nde kurulan standla dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara faaliyetlerini aktaran şirket temsilcileri, sektördeki diğer firmalarla da fikir alışverişinde bulundu. 

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gestaş İskeleler Operasyon Müdürü Naci Gündoğdu, “Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı, Avrasya bölgesinin en büyük taşımacılık ve lojistik fuarı olma özelliğine sahip. Bizler de Gestaş olarak, Asya’dan Avrupa’ya, Avrupa’dan da Asya’ya lojistik hizmeti veren firmaların Çanakkale Boğazı geçişlerinde tercih ettiği bir firmayız. Bugün burada iş ortaklarımızla bir araya gelme, şirketimiz faaliyetlerini dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara aktarma fırsatı buluyoruz. Özellikle karayolu taşımacılığı yapan firmalarla temas kurarak Asya’dan Avrupa’ya yaptıkları taşımacılık faaliyetlerinde Boğazı geçiş noktasında tercih edebilecekleri, hizmet verdiğimiz güzergahlar ve hizmet verdiğimiz feribotlar hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz” değerlendirmesini yaptı.  

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.784 kez okundu