YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Gestaş’tan Bozcaada’daki Elektrik Kesintisine Özel Feribot Seferi

Çanakkale’nin turistik ilçesi Bozcaada’da geçtiğimiz gece oteller bölgesinde meydana gelen elektrik kesintisi Gestaş’ın özel sefer yaparak taşıdığı Uedaş ekiplerinin çalışması ile kısa sürede giderildi.

02 Ağustos 2019 tarihinde eklendi

Tatilcilerin yoğun olduğu bir dönemi yaşayan, yaz yoğunluğunun üst seviyede olduğu Bozcaada’da geçtiğimiz gece oteller bölgesinde elektrik kesintisi yaşandı. Bu kesinti, adadaki hizmeti aksatırken Uedaş yetkililerinden kesinti için bakım-onarım talebinde bulunuldu. Arızaya müdahale edebilecek bakım-onarım ekibi için merkezden destek istenince; anakarada olan ekibin Bozcaada’ya gelişi gündeme geldi. Bu sırada imdada Gestaş koştu. Gökçeada ve Bozcaada’da hasta yolcular için özel sefer düzenleyen Gestaş Deniz Ulaşım, Bozcaada’da yaşanan elektrik kesintisi için de Geyikli’den saat 01.30’da özel sefer gerçekleştirdi ve adadaki elektrik kesintisine müdahale edildi.

Gestaş, bir yılda tarife dışı 22 özel sefer yaparak Bozcaada ve Gökçeada’da acil müdahale gerektiren konularda hizmet götürdü. 2018 yılı içerisinde Gökçeada’ya bir gecede iki kez üst üste özel seferle, içerisinde acil hasta olan ambulans taşınmıştı.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.366 kez okundu