YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

GESTAŞ'tan Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara sinema bileti hediye edecek.

15 Nisan 2023 tarihinde eklendi

GESTAŞ tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenecek olan çekiliş ile 22-23 Nisan 2023 tarihlerinde geçerli olmak üzere 50 çocuğa sevimli koala Mannu'nun Çanakkale maceralarının anlatıldığı "Mannu Çanakkale'de" isimli animasyon filmi için sinema bileti ve orta boy patlamış mısır hediye edilecek.

Çekilişi kazanan talihliler, 17 Burda Çanakkale Paribu Sinema Salonu’na giderek GESTAŞ tarafından kendilerine gönderilecek kodu gişedeki görevliye ileterek 22-23 Nisan 2023 tarihlerinde “Mannu Çanakkale’de” animasyon filmini istedikleri seansta GESTAŞ’ın misafiri olarak izleyebilecekler.

Çekilişe son katılım tarihi 20 Nisan 2023 saat 17.00 olarak açıklanırken, kazanan talihlilerin ise GESTAŞ’ın Instagram hesabından ilan edileceği duyuruldu.

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:

- GESTAŞ’ın Instagram hesabındaki “23 Nisan’da Ücretsiz Sinema Bileti” isimli paylaşımında sorulan soruya doğru yanıtı yorum olarak yazmak,

- Aynı gönderinin altına yanıt ile birlikte bir arkadaşınızı etiketlemek,

- GESTAŞ’ın Instagram hesabını takip etmek.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

10.044 kez okundu