YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

GESTAŞ'tan Müşteri Memnuniyeti Eğitimi

Çanakkale Boğazı ve Adalar Hattı'nda deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ, saha çalışanlarına yönelik ‘Müşteri İlişkileri’ temalı eğitimlerine başladı.

02 Kasım 2023 tarihinde eklendi

GESTAŞ, tüm saha çalışanlarına yönelik ‘Müşteri İlişkileri’ temalı eğitimlerinin ilkini 1 Kasım'da gerçekleştirdi. Şirket aidiyet duygusunun öneminin ve mutlak müşteri memnuniyeti önceliklerinin anlatıldığı eğitimlerde "Değerlerimiz, Müşteri İlişkileri, İletişim, Stres ve Öfke Kontrolü" konu başlıkları işlendi. Eğitimin startını veren ve ilk oturumunu bizzat kendisi gerçekleştiren Gestaş Deniz Ulaşım Genel Müdürü Hasan İlhan Yürükçü, Çanakkale halkına en iyi hizmeti verebilmek için markalaşmış müşteri memnuniyetine önem verdiğini belirtti.

"AMACIMIZ GESTAŞ'I DAHA İLERİYE TAŞIMAK"

Amaçlarının GESTAŞ'ı daha ileriye taşımak olduğunu ifade eden Genel Müdür Yürükçü, tüm personel ile canla başla çalışarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmeti her alanda benimsemenin önemine vurgu yaptı. Yürükçü, eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini ve mutlu müşteri anlayışının tüm personeller tarafından benimsenip uygulanacağını belirtti.

Çanakkale ve Lapseki İskeleleri'nde bağlı gemilerde tüm personellerin katılımıyla gerçekleştirilecek eğitimler, dört farklı grup halinde devam edecek.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.260 kez okundu