YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Gökçeada ve Bozcaada Hattında Online Bilet Satışına Başlandı

​Çanakkale Boğazı ile adalar hattında sefer yapan GESTAŞ A.Ş.’nin Gökçeada ve Bozcaada hattında online bilet satışına başladığı açıklandı.

02 Haziran 2021 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili olarak GESTAŞ A.Ş’den yapılan adalara ulaşımı kolaylaştıran Online Bilet uygulamasının yaz sezonuyla birlikte yeniden uygulanmaya başlandığı belirtilerek, Gökçeada-Kabatepe hattında biletlerin online olarak alınabildiğini açıkladılar.

Online bilet satışı ile ilgili olarak GESTAŞ A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:" Yolcularımız bugünden itibaren, 12 Haziran 2021 tarihi ve sonrası için Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada biletlerinizi online olarak alabilir, yola çıkmadan yerlerini ayırtabilirler. Tek yapmaları gereken " online.gdu.com.tr " internet sitesine girerek üyelik oluşturmak. Üyelik oluşturduktan sonra birkaç adımda bilet alma işlemi gerçekleştirilebilir.

Ayrıca Gökçeada ve Bozcaada'da online bilet işlemlerinde 'Dinamik Fiyat' uygulanacaktır. Buna göre geçişini, feribota biniş tarihinden çok daha öncesinde planlayan ve online biletini önceden alan yolcularımız, daha hesaplı geçiş yapacaklardır. Dinamik fiyat uygulamasındaki fiyatlar, sefere olan süreye ve gemideki kontenjana göre değişiklik göstermektedir. Ne kadar erken alınırsa, o kadar fazla avantaj sağlamaktadır.

Gestcard sahibi yolcularımız, online bilet alımlarında Gestcard bakiyelerini kullanabilir, kartlarına tanımlı indirimden yararlanabilirler.

Online bilet satın almak için: " https://online.gdu.com.tr/giris "

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

18.840 kez okundu