YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Güzelyalı’daki Gençlik Kampının Yıkımına Başlandı

Yerine yeni tesis yapılacak olan Çanakkale merkeze bağlı Güzelyalı köyünde bulunan eski Gençlik Kampı’nın yıkım çalışmalarına başlandı.

06 Şubat 2018 tarihinde eklendi

Güzelyalı köyünde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan devralınan İntepe Gençlik ve İzcilik Kamp Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Güzelyalı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi birleştirilerek Çanakkale Gençlik ve Sporcu Kampı adı altında dev tesis yapılması konusunda çalışmaların hız kazandığını belirten yetkililer bu kapsamda ilk etapta tesisin yıkım çalışmalarına başlandığını açıkladılar.

Çanakkale Gençlik ve Sporcu Kampı adı altında dev tesisin tamamlanması ile Güzelyalı köyünün çehresinin değişeceğini belirten yetkililer içerisinde 6 farklı binanın yer alacağı dev tesiste çok amaçlı spor salonu, kamp eğitim merkezi, açık spor salonu, kayıkhane, sporcu soyunma birimi ve konaklama otelinin yer aldığını açıkladılar. Dev tesisin proje bedelinin yaklaşık 80 Milyon TL olduğunu belirten yetkililer ihale ile birlikte çalışmalara en kısa sürede başlanacağını açıkladılar.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.674 kez okundu