YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Harçlıklarıyla Huzurevindeki Yaşlıların Doğum Gününü Kutladılar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu Üyeleri Kepez Huzurevi’nde doğum günü gelen yaşlılar için pasta kesti, hediyeler sundu.

22 Ekim 2016 tarihinde eklendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin halka yönelik etkinlikler yapan aktif öğrenci kulübü Halkla İlişkiler Topluluğu, Kepez’de bulunan Çanakkale Valiliği Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, ekim ayı içerisinde doğum günü olan 6 yaşlı için pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından, topluluğun yaşlılar komitesi tarafından kendi harçlıklarından temin edilen çeşitli armağanlar sunuldu.

Huzurevi sakinleri kendileri için yapılan sürprizden çok mutlu olduklarını belirtirken, öğrenciler ise yaşlılara yönelik etkinliklerini devam ettireceklerini belirtti. Çanakkale Özsüt işletmecisi Ömer Faruk Ataç’a pasta katkıları nedeniyle teşekkür eden öğrenciler, kısıtlı imkanlarla fakat büyük bir motivasyonla insanlar için çalıştıklarını aktardılar.

Topluluk akademik danışmanı Gökhan Bayram ise huzurevindeki konuşmasında “Huzurevi ve dışındaki yaşlılarımız için hemen hemen her hafta birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu ne ilk ne son gelişimizdir. Büyüklerimizin mutluluğuna vesile olan öğrencilerimize teşekkür ediyor, yaşlılarımıza uzun ömür diliyorum.” dedi. 

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.919 kez okundu