YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

İnternet Gazetecilerinden Gider'e Ziyaret

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği üyeleri, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ziyaret etti.

01 Şubat 2024 tarihinde eklendi

Çanakkale’de faaliyet göstermeye başlayan ve kentin önemli isimlerine yaptıkları ziyaretle faaliyet alanları hakkında bilgi veren Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği'nin Başkanı Gökhan Kökçak ve beraberindeki heyet, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ziyaret etti. Derneklerinin Çanakkale'de faaliyet gösteren meslektaşlarının sorunlarını gidermek ve mesleki birliktelik açısından önemli alanda görev yapacağına değinen Kökçak, “Faaliyetlerimizle, Çanakkale'ye katkı sağlayacağız” dedi.

"MEDYA TARAFSIZ OLMALI"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Gider; “Medya, her şeyden önce demokrasimiz için önemli bir konumdadır. Bir meslek kuruluşu olarak sizlerin bu birlikteliğini, bu anlamda çok kıymetli buluyorum. Basın, her zaman için tarafsız bir şekilde ve herkese eşit mesafede olarak olanı yazmalıdır. Bu anlamda sizleri de yaptığınız işlerle biliyor ve tanıyoruz. Derneğiniz, Çanakkale’ye ve basın mensuplarına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.000 kez okundu