YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kanosuyla Gemilerin Altında Kalacaktı!

(ÖZEL HABER) - Çanakkale’de boğazın ortasında gemilerin geçiş güzergahında kanoyla gezen turist Sahil Güvenliği alarma geçirdi.

23 Ağustos 2017 tarihinde eklendi

Çanakkale’de kanoyla Kilitbahir motorlarının yanaştığı eski iskeleye gelen ve turist vatandaşların büyük ilgisini çekti.

İçinde yaklaşık 14-15 yaşlarında bir çocuğun da bulunduğu turist sahilden alışveriş yaptıktan sonra balık yakalama malzemelerinin de bulunduğu kanoyla bölgeden ayrıldı. Vatandaşların da bol bol fotoğraf çektiği kanolu turistin nereye gittiğini merak eden sahilde bulunan vatandaşlar şahsın hergün yüzlerce geminin geçiş yaptığı Çanakkale Boğazı’nın ortasına geldiğini görünce şaşkına döndüler. Çok sayıda geminin transit geçtiği Çanakkale Boğazı’nın ortasında kanoyla gezen şahsın tehlikeli durumu karşısında devreye giren Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler kısa sürede kanonun yanına gelerek turisti kıyıya gitmesi konusunda uyardılar. Bunun üzerine gemilerin güzergahında tehlike arz eden kanolu turist Çanakkale Boğazı’nın ortasından sahile dönmek zorunda kaldı.

Öte yandan turistin Çanakkale Boğazı'nın orta kısmında gittiği sırada çok sayıda geminin tehlikeli bir şekilde yanından geçmesi de dikkat çekti.

(ÖZEL /HABER / GÖRÜNTÜ : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (KANOSUYLA GEMİLERİN ALTINDA KALACAKTI)
1.640 kez okundu