YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kendi Tişörtlerini Renklendirdiler

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Terziler Odası iş birliğiyle düzenlenen “Sürdürülebilir Tekstil Atölye Çalışmaları” kapsamında; “Tişörtleri Renklendirelim” isimli atölye çalışması gerçekleştirildi.

18 Nisan 2022 tarihinde eklendi

“Sürdürülebilir Tekstil Atölye Çalışmaları” kapsamında Çanakkale Belediyesi ev sahipliği ve organizasyonu üstlenirken, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları atölyede yönlendirici olarak yer aldı. Etkinliklerin temel amacı olan “sürdürülebilirlik” konusunda ise Çanakkale Terziler Odası, terzilerin artık kullanmadığı malzemeleri bağışlayarak destekte bulundu.

Yazar ve Sanatçı Evi’nde başlayan ve her katılımcının kendi tişörtünü getirdiği “Tişörtleri Renklendirelim” atölye çalışması ile birbirinden farklı tasarımlar ortaya çıktı. Evlerde artık kullanılmayan tişörtler, gerçekleştirilen etkinlikte yeniden kullanıma kazandırılırken aynı zamanda keyifli anlar yaşandı.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.064 kez okundu