YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kepez’de Pompalı Tüfek İle Dehşet Saçtı

Çanakkale merkeze bağlı Kepez beldesinde meydana gelen pompalı tüfek saldırısında 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

09 Eylül 2016 tarihinde eklendi

Edinilen bilgiye göre saat 17:30 sıralarında meydana gelen olayda Kepez Belediyesi’nin karşısında bulunan çay bahçesine gelen T.T isimli şahıs belediye su servisinde çalışan M.U'ya ateş ederek bölgeden motosikletle kaçtı. Bu sırada kaçarken çay bahçesinde bulunan kişilerin de üzerine ateş eden şahıs 6 kişinin daha yaralanmasına sebep oldu.

Olay sonrası Kepez’de bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.U ameliyata alındı. Diğer hafif yaralı 6 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi.

BAŞKAN MUTAN OLAYI KINADI

Öte yandan olayın ardından bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan şunları söyledi: “Belediyemiz Su Servisi çalışanlarımızdan Mehmet Uçaner Kepez meydanda pompalı tüfek ile saldırıya uğramıştır. Kendisine Kepez Araştırma Hastanesinde hemen müdahale edilerek ameliyata alınmıştır. Doktorlardan alınan bilgiye göre 2-3 gün yoğun bakımda kalacaktır. Bu yapılan saldırıyı kınıyor, ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum. Mehmet'in bir an önce iyileşip aramıza döneceğine inanıyorum”

Bölgeden kaçan şahsın yakalanmasına çalışıldığı ifade edilirken, olayın neden kaynaklandığının da araştırıldığı öğrenildi.

Olay ile ilgili tahkikat sürdürülüyor.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.140 kez okundu