YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kermesteki Yemekleri Bu Kez Erkekler Yaptı

Türkiye’de ilk defa erkeklerin yaptıkları yemeklerden oluşan bir kermes düzenleyen Çanakkale Eğitim-SEN Şubesi’nin etkinliği büyük ilgi gördü.

06 Nisan 2019 tarihinde eklendi

Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte erkekler kuru fasulye, pilav, tatlı, kurabiye ve tatlı gibi pek çok yiyeceği satışa sundu. Canlı performansın da yer aldığı kermeste erkekler hünerlerini sergiledi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da kermesi gezerek erkeklerin yaptıkları birbirinden güzel yiyecekleri inceleyerek bazıların tadına baktı. Ziyarette kendisinin kurabiye yapıp yapamayacağının sorulması üzerine açıklama yapan Başkan Ülgür Gökhan, “Kurabiye yapamam ama çok iyi makarna yapabilirim. Ben 5 sene bekar evinde kaldım. Yemeklerimizi kendimiz yapardık. Makarnayı da ben yapardım. Çok güzel soslu ve her çeşit makarna yapabilirim. Bu etkinlik sebebiyle arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ellerine sağlık” dedi.

Öte yandan kermesten el edilecek gelirin ise KHK ile görevinden ayrılmak zorunda kalan öğretmenlere destek amacıyla kullanılacağı açıklandı.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.405 kez okundu