YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kolin Hotel Yeni Genel Müdüründen ÇTSO’ya Ziyaret

Kolin Hotel Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Halil Ertan ve Kolin Otel Çanakkale temsilcisi Tuna Çevik, ÇTSO Yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

16 Eylül 2022 tarihinde eklendi

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Turizm sektörü ilimizin lokomotif sektörleri arasında yer alıyor. Oda olarak İlimizin tanıtımına katkı sağlamak üzere yurt dışında lobicilik ve tanıtım faaliyetleri yürütüyoruz. İlk hedefimiz olan Balkan pazarına Sofya’dan başladık. Sofya’da yaptığımız “Info Çanakkale” tanıtım etkinliğinin meyvelerini şehrimizde görmek bizleri son derece memnun ediyor. Turizm sektöründeki tüm paydaşlarımızla İlimizin tanıtımı için çalışmaya devam edeceğiz. Kolin Hotel Genel Müdürlüğü'ne yeni atanan Halil Ertan’a yeni görevinde başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.144 kez okundu