YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

‘Korona Virüs Sonrası Çanakkale ve Assos’un Şansı Çok Yüksek’

EDEN Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Selimoğlu, Korona Virüs salgını sonrası turizm açısından Çanakkale ve Assos Bölgesinin en şanslı bölgelerin başında geldiğini söyledi.

05 Mayıs 2020 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan EDEN Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Selimoğlu, “Bizim müşterimiz yerli müşteri. Biz her yıl Edirne’den İstanbul’dan, Bursa’dan, Balıkesir’den,İzmir gibi Türkiye’nin dört bir yanından misafiri Assos’ta ağırlıyoruz. Yaz tatilinde misafirlerimiz çoluk çocuk bölgemize gelirler. Korona’dan sonra bizim şansımız biraz daha fazla. Önemli olan Korona Virüsün bitmesi ve sezonun açılması. Yurt dışı sadece Batı Anadolu ve Kültür turları bizden geçer. Bunun dışında secur müşteri bizde olmaz. Assos Bölgesi Çanakkale, Gelibolu Bölgesi bir çanak gibiyiz. Assos ayrıca Kazdağlar’ının altında, oksjeni bol , denizi çok  güzel olan bir bölge. Sertifikasyon konusunu bizde takip ediyoruz. Tüm gelen mesajları ve elimize ulaşan taslağı inceliyorum. Burada bir bilgi kirliliği olduğunu görüyorum. Şu ana kadar bizlere ulaşan bilgiler görüşten ibarettir. Son olarak Bakanlığın net bir şekilde açılayacağı sertifikasyon sistemine bakmak lazım. Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim, bu açıklanan taslak maddeler içinden cımbızla bazı maddeler alınacak ve onlar uygulanacaktır” dedi.

“KORONA VİRÜS SONRASI ÇANAKKALE, VE ASSOS GİBİ BÖLGELERİMİZ DAHA AVANTAJLI OLACAK”

Hilmi Selimoğlu konuşmasında geçtiğimiz dönemlerde de birçok krizler yaşadıklarını ve bunu da atlatacaklarını söyleyerek “ Birçok krizler yaşadım. Buda atlatılır. Dünyada bir gevşeme var. İspanya, İtalya gibi ülkeler biraz gevşemeye başladı. Rusya, biraz daha geciktirecek gibi geliyor.  Bu anlamda bizim Çanakkale, Assos gibi bölgelerimiz daha avantajlı olacak. Çünkü bölgemiz, insanların aileleri ile birlikte, otomobiline binip, rahat bir ulaşımla gelip tatil yapabilecekleri en güzel bölgelerdir” şeklinde konuştu.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.370 kez okundu