YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Köşdere Kırkgeçit Termal Otel’de Doğa İle İç İçesiniz

Çanakkale’nin Biga ilçesine 17 kilometre uzaklıkta doğa ile iç içe bulunan Köşdere Kırkgeçit Termal Otel, şifalı kaplıca suyunun özellikleri ile sağlık ve güzellik için sıkça tercih edilen bir tesis olma özelliğini taşıyor.

08 Haziran 2020 tarihinde eklendi

Biga ilçe merkezine 17 kilometre mesafede yer alan Köşdere Kırkgeçit Termal, şifalı kaplıca suyunun kendi cazibesi ile yüzeye çıkan sağlık ve güzellik için sıkça tercih edilen özelliği ile villalardan oluşan bir tesis. Açık ve kapalı yüzme havuzları, yarı olimpik havuz, su kaydırakları, fizik tedavi rehabilitasyon merkezi, doğal inholasyonu, Türk hamamı, günlük banyoları,masaj odası, toplantı salonu, Kaz dağları içinde yürüyüş parkurları, aquapark gibi sosyal imkanları ile misafirlerinin beğenisini kazanan Köşdere Kırkgeçit Termal bölge turizmi içinde önemli bir yer tutuyor.

İŞTE KÖŞDERE KIRKGEÇİT TERMAL OTEL'İN ÖZELLİKLERİ:

Köşdere Kırkgeçit Termal Otel Çanakkale ili, Biga ilçesinde bulunuyor. Biga ilçe merkezine 17 kilometre mesafede bulunan tesis İstanbul’a Bandırma İDO feribotu ile sadece 3 saat mesafede yer alıyor. Tesiste 1 adet kapalı, 2 adet açık havuz mevcut. Açık havuzlar bay/bayan karışık olup kapalı havuzda bay/bayan saatleri ayrı. Tesiste klasik Türk hamamı ve göbek taşı bulunuyor.

DOĞAL İNHOLASYON:

Tesis 45C'lik sıcaklık ve %100 nem oranına sahip doğal inholasyon oda 2000 yıllık geçmişe sahip. Suyun kaynağında bulunan tarihi oda, eski halini korunarak hazırlanmış durumda. Oda uzmanların kontrolünde geçireceğiniz süre zarfında; soğuk algınlığı, astım, sinüzit, bronşit gibi rahatsızlıklarınızın giderilmesine ve kan dolaşımınızı hızlandırarak tansiyonunuzu düzenlemeye yardımcı olma özelliğine de sahip.

TERMAL HAVUZ:

Köşdere Kırkgeçit Termal Otel’de Kırkgeçit’in dillere destan mucizevi suyu, ideal sıcaklıkta ve düzenli seanslarla uygulanan termal tedavi ile birçok hastalığın tedavisi mümkün olabiliyor.

YÜRÜYÜŞ PARKURU:

Köşdere Kırkgeçit Termal Otel’de orman içi yürüyüş parkurları mevcut olup, Kaz Dağlarının dillere destan havasını soluyarak bitki örtüsünün keyfini çıkarmanız mümkün. Bu sayede düzenli yapacağınız yürüyüşler ile oksijen kürünü de gerçekleştirmiş olacaksınız.

MESCİTLER:

Olelde 16m2 lik bay ve bayan mescitler bulunuyor.

DAĞ BİSİKLETİ:

Tesis içerisinde kiralayabildiğiniz dağ bisikletleri ile mini dağ turları düzenlenmekte.  Ayrıca çocuklar içinde tesiste mini futbol sahası, voleybol alanı ve mini kulüp mevcut.

YİYECEK İÇECEK KONSEPTİ:

Köşdere Kırkgeçit Termal; Yarım Pansiyon konseptinde hizmet veriyor.

Gruplara yönelik herşey dahil teklifler de sunuluyor.

07:30 – 10:00       Kahvaltı  ( Açık Büfe )

18:30 – 20:00       Akşam Yemeği ( Açık Büfe )

Lobide bulunan kafeteryadan içecek ve aperitif yiyecek hizmeti alma imkanına sahipsiniz.

ODA ÖZELLİKLERİ

Köşdere Kırkgeçit Termal Otel, 44 adet oda ile hizmet veriyor. Tüm odalarda balkon, termal su verilen banyo, tuvalet, direk telefon, tv, mini buzdolabı, merkezi ısıtma sistemi bulunuyor.

Sizlerde güzel bir gün geçirmek ve doğa ile içiçe olarak bu anın tadını yaşamak istiyorsanız Köşdere Kırkgeçit Termal Otel’de konaklayabilirsiniz.

(HABER: AYHAN ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.677 kez okundu