YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Köy Çocuklarını Mutlu Ettiler

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Çanakkale Bayramiç yolu üzerindeki köyleri ziyaret ederek, çocuklara çantalar, Türk ve Dünya Klasiklerinden oluşan kitaplar, oyuncak ve çikolata gibi armağanlar sundu.

21 Kasım 2017 tarihinde eklendi

Çanakkale Güç Birliği üyeleri ilk olarak Kepez’de çocuklara armağan sunduktan sonra Kalabaklı, Taşlıtarla, Denizgöründü, Salihler, Kuşçayır, Karıncalık, Hacılar ve Yiğitler köylerinin çocuklarını ziyaret ettiler.  Çocuk Komisyonu tarafından yapılan çalışmada köy halkı ile sohbet edildi, yaşlılar evlerinde ziyaret edildi.

Programla ilgili açıklamada bulunan Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, “Köylerde çocuklar azalmış da olsa, mutluluk dağıtmak istedik. Bizimkisi kitapla kalemle çocuk kalbine yolculuktur.” dedi. Çocuk Komisyonu Başkanı Emel Aygören Şen ise  “Daha öncede çocuklara bayramlıklar alarak, kırtasiye malzemelerine katkı sunarak, çeşitli yollarla çocuklarımızı mutlu ettik. Komisyonumuzun çabası bu yönde devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Yaptığı anlamlı çalışmalarla dikkat çeken ve geçtiğimiz hafta dernekleşen Çanakkale Güç Birliği Platformunun çalışmalarını önümüzdeki günlerde de sürdüreceği belirtildi. Çanakkale Güçbirliği, amaçlarını insanların kalbine dokunmak ve güzellikler üretmek olduğunu vurguladı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.894 kez okundu