YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz’dan ÇTSO’ya Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Özgül Özkan Yavuz, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen “Troya Kültür Yolu Festivali" etkinliği öncesi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

15 Eylül 2022 tarihinde eklendi

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” ‘nin ilki olan “Troya Kültür Yolu Festivali" 16 Eylül Cuma günü Çanakkale’de çok sayıda etkinlikle beraber başlıyor. Etkinliklerin ilk ayağı 16-25 Eylül tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek İlimize sosyal ve kültürel alanda ciddi bir hareketlilik getirmesi beklenen Festivalin aynı zamanda üyelerimize ekonomik olarak da katkı sağlamasını bekliyoruz. T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Özgül Özkan Yavuz, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ile bir araya gelerek Festival etkinlikleri ve Odamızın etkinliklerdeki rolü hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çok nitelikli etkinliklere ev sahipliği yapacağız, 1000 sanatçı yer alacak. 40’dan fazla kullanılacak mekanlardan birisi de ÇTSO Çanakkale Evi.  Festival kapsamında  ÇTSO Çanakkale Evi’nde 16 Eylül 2022 Cuma günü saat 12.00’de “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” sergimiz açılacak ve 25 Eylüle kadar devam edecek. Tüm üyelerimizi bu etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Sayın Bakan Yardımcımıza ayrıca Odamızın turizm konusunda hazırladığı ve gerçekleştirdiği projeler ile tamamlanamayan,  süreci devam eden projelerimiz hakkında bilgi aktarma fırsatımız oldu. Takibi konusunda desteklerini ifade ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.368 kez okundu