YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Kurbağa Prens” Çocuklarla Buluştu

Çanakkale Belediyesi aylık kültür etkinlikleri kapsamında Tiyatro Troya’nın “Kurbağa Prens” adlı oyunu ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde sahnelendi.

16 Kasım 2015 tarihinde eklendi

Küçük izleyicilere arkadaşlık sevgisinin ne kadar önemli olduğunu anlatan Kurbağa Prens, yaptığı şımarıklıklar ve insanlara sergilediği kötü davranışlar sonucunda bir büyü ile kurbağaya dönüştürülen prensin hikâyesini anlatıyor.

Karşısındaki insanlara çok kötü davranan ve onlarla sürekli dalga geçen prens, bir büyü ile kurbağaya dönüştürülür. Bu büyü kurbağa prens ile gerçekten arkadaş olan bir insan tarafından bozulabilecektir. Kurbağa prens insanlara kötü davrandığı için çok pişman olur ve kendine insan bir arkadaş aramaya başlar. Bir gün göl kenarında prenses ile karşılaşır ve onunla arkadaş olmak ister. Ancak bu prenses kendini çok beğenir, hiç kimseyi arkadaş olarak kendine layık görmez. Oyunun sonunda prenses ve kurbağanın arkadaş olmasıyla büyü bozulur ve kurbağa insana dönüşür.

Kırk dakika süren oyun boyunca çocuklar, oyuna alkışlar ve kahkahalar ile eşlik etti. Oyun sonunda sahneye çıkan çocuklar, oyuncular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

1.639 kez okundu