YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Mannu Animasyon Filmi 10 Şubat’ta Sinemalarda

Avusturalya’dan gelen korkusuz koala Mannu’nun, yeni dostları ile birlikte Çanakkale’de yaşadığı maceraları anlatan “MANNU Çanakkale’de” animasyon filmi 10 Şubat’ta çocuklarla buluşacak.

25 Ocak 2023 tarihinde eklendi

Animasyon film severleri yepyeni bir yerli yapım bekliyor. Avustralya’dan Çanakkale’ye uzanan TRT Ortak Yapımı 3D animasyon filmi  Mannu’nun, macera dolu eğlenceli serüveni 10 Şubat’ta izleyici ile buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen “Mannu Çanakkale’de” Cumhuriyetin 100. Yılında Çanakkale zaferini farklı bir dille gündem yapan anlamlı bir eser olarak yer alacak.  

İzleyiciler Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın Çanakkale Zaferli kutlamalarının 2023 yılı teması olarak belirlediği “Ruhumuzda Var” duygusunu film boyunca hissedecek.  Çanakkale zaferinin nesillerdir aktarılan ve içimizde yaşayan dayanışma ruhu, özverisi, paylaşma duygusu ve bizi ortak bir hafızada diri tutan öyküsü, çocukların penceresinden özel bir anlatımla iyiliğin ve kötülüğün karşılaşması olarak izleyici karşısına çıkacak.

FİLMDE NE ANLATILIYOR?

TRT ortak yapım, TRT Çocuk editörleri ve pedagoglar kontrolünde hazırlanan “Mannu Çanakkale’de” Muhtelif İşler (Mi Kreatif) ve Siyah Martı ekiplerince uzun ve titiz bir hazırlık süreci sonunda tamamlanarak unutulmaz animasyon filmler arasına girmeye aday bir yapım.

Filmde Avustralya’dan yola çıkan William, dedesine verilen madalyonu her yıl yapılan anma törenlerinde sergilenmesi için Çanakkale’ye götürmekte. Yanında çok sevdiği evcil hayvanı Mannu’yu götüremez. Ancak Mannu’nun bir şekilde gizlice gitmenin yolunu bulmasıyla hikayemiz başlar.

Hikaye boyunca kahramanlara, Ayşe ve köpeği Minik, Cevher Nine, Amir, Nusret, Pala gibi sevimli karakterler eşlik ederken; Harry ve Garry gibi türlü türlü huyları olan çete üyeleri de kahramanlarımızın işlerini zorlaştırmak için ellerinden geleni yapacak.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.444 kez okundu