YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği’nden Başkan Gökhan’a Ziyaret

Kosova’dan Çanakkale’ye Şehitleri gezmek üzere gelen Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

16 Ocak 2018 tarihinde eklendi

Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği Genel Sekreteri Gülşen Llapaştiça ve dernek üyelerine Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği Türkiye temsilcisi Ali Kocakaya eşlik ettiği ziyarette misafirlerini Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çanakkale’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Dernek Başkanı Llapaştiça, dedeleri Çanakkale Savaşlarında savaşan dernek üyelerinin de olduğunu belirterek, bu nedenle Çanakkale’nin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Derneğin Türkiye Temsilcisi Ali Kocakaya ise, Başkan Gökhan’a Kosova ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, Başkan Gökhan’da Çanakkale tarihi, Belediye çalışmaları ve 2018 Troia Yılı hakkında bilgiler verdi.

Türkiye ile Kosova arasındaki ilişkilerin daha ileri düzeylere çekilmesi gerektiğini belirten Başkan Gökhan, dernek üyelerini 2018 Uluslararası Troia Festivaline davet etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Llapaştiça Başkan Gökhan’a Teşekkürname ve tatlı takdim ederken, Başkan Gökhan da Llapaştiça ve dernek üyelerine çeşitli hediyeler verdi. Sohbet ortamında geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.244 kez okundu