YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Örnek Öğrenciler Topladıkları Kitaplarla Kütüphane Kurdu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ )Halkla İlişkiler Topluluğu, daha önce düzenlediği programlarda giriş bedeli olarak aldığı kitapları Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na armağan etti.

24 Aralık 2016 tarihinde eklendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin duyarlı çalışmalarıyla öne çıkan öğrenci topluluklarından Halkla İlişkiler Topluluğu önemli bir başarıya daha imza attı. Topluluk üyeleri, yakın zamanda siyasal iletişim uzmanı ve reklamcı Necati Özkan’ı ağırlamış ve giriş bedeli olarak her katılımcıdan kitap istemişti. Toplanan 550 kitap önceki gün Kepez’de bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kütüphanesine teslim edildi. Okul öğretmenleri ve okulda öğrenim gören öğrenciler yapılan çalışmadan büyük mutluluk duyduğunu belirttiler.

 “YAPTIKLARIMIZI İNSANLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

Topluluk akademik danışmanı Gökhan Bayram, Halkla İlişkiler Topluluğu’nun sürekli olarak çocuklar ve yaşlılarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bayram açıklamasında “Biz sürekli çaba içindeyiz. Öğrencilerim eşsiz bir duyarlılık gösteriyor. Hepsi çok çalışkan. Üretmeye ve değer ortaya koymaya çalışıyoruz. Yaşlıları ve çocukları çok seviyoruz. Sürekli köylerdeyiz. Orada çocuklarımıza Türk ve Dünya klasikleri armağan ediyoruz. Bugünde burada toplanan kitaplar içinde uygun olan 550 kitabı armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“GENÇLERDEN UMUT TÜKENMEMELİDİR”

Topluluk başkanı Batıhan Alay, geçen 2 aylık süre içinde 22 etkinlik düzenlediklerini belirtti. Topluluk başkanı, çocuklara özel bir önem verdiklerini söylerken “Çocuklarımız için çok sayıda oyuncak dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Köylerde diş macunu ve diş fırçaları dağıtıp bir bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde ise yine özellikle köy çocuklarımız için boya takımı, resim defteri, boyama kitabı gibi materyaller bulmaya çalışacağız” dedi.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.247 kez okundu