YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” Sergisi Açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonunda 16-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Çanakkale’de başlayan "Troya Kültür Yolu Festivali” kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ÇTSO Çanakkale Evi’nde “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” sergisi açıldı.

16 Eylül 2022 tarihinde eklendi

Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Özgül Özkan Yavuz tarafından açılışı gerçekleştirilen “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” sergisi hakkında açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman; “Odamız İlimizin ekonomisine, kültürüne, sanatına ve tarihine kısacası tüm ortak değerlerimize destek veren faaliyetlerine devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığımız uhdesinde 16-25 Eylül tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek “Troya Kültür Yolu Festivali” birbirinden zengin içerikleriyle şehrimizin turizmine, kültürüne ve sanatına çok ciddi katkılar sağlayacak. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de bu etkinlikte ÇTSO Çanakkale Evinde açtığımız “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” sergisi ile yer alıyoruz. Sergimizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Özgül Özkan Yavuz, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenrdeoğlu’na ve etkinliğin İlimize gelmesinde büyük emek ve mesai harcayan Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir başta olmak tüm değerli bürokratlarımıza Yönetim Kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi

Serginin açılışına, Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Özgül Özkan Yavuz, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Baro Başkanı Soner Aydın, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu, Meclis üyeleri Armağan Aydeğer, Ersin Vural, Kanber Koç, Mustafa Uzkuç ve Recep Yılmaz, Komite üyeleri, Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Didem Güner, Kurul üyeleri Arzu Bendeş, Gülçin Semizoğlu ,İnci Tuna Bayram ve Saniye Öfekler Elmas, ÇTSO Dış İlişkiler Sorumlusu Mehtap Balcı Göynüer  ile çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcisi hazır bulundu.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.804 kez okundu