YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Çanakkale’nin Biga İlçesine bağl Kemer Köyünde faaliyet gösteren “Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği Hizmet Binası”nin açılışı  törenle yapıldı.

31 Ağustos 2022 tarihinde eklendi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın da katıldığı Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası açılış törenine AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneğini Başkanı Hilmi Çetinler, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, il müdürleri, muhtarlar, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası açılış töreninde, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneğini Başkanı Hilmi Çetinler tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi, Vali İlhami Aktaş, AK parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve protokol üyeleri ile birlikte kesildi.

Açılışı sonrasında, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası gezen Vali İlhami Aktaş, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve protokol üyeleri, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.764 kez okundu