YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Pasifik Tarihi Parklar Genel Müdürü Çanakkale’de

Pasifik Tarihi Parklar Genel Müdürü Aileen Utterdyke ve beraberindeki heyet Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nı ziyaret etti.

19 Ekim 2022 tarihinde eklendi

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Pasifik Tarihi Parklar Genel Müdürü Aileen Utterdyke ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konuklarımızı Tarihi Alan’ı görmek ve incelemek için Hawai’den, Pearl Harbur’dan buraya kadar gelmeleri bizim için anlamlı oldu. Dünyanın değişik bölgelerini gezip gördükten sonra,Çanakkale Tarihi Alan ile ilgili söyledikleri olumlu sözler bizleri çok sevindirdi. Tarihi Alan’ın o kadar uzaklarda dahi biliniyor hale gelmesi, çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha fazla motive olmamızı sağladı. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Tarihi Alanı, “ Dünyanın en çok ziyaret edilen Açık Hava Müzesi” haline getireceğiz” dedi.

Pasifik Tarihi Parklar Genel Müdürü Aileen Utterdyke de yaptığı konuşmada Çanakkale’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konukseverlikleri sebebiyle Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’ e teşekkür etti.

Konuk heyet ziyaretin ardından Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi alanı gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.404 kez okundu